top of page
Søg
  • Revivision

Slutopgørelser for Corona-hjælpepakkerVi arbejder i øjeblikket med indberetning af slutopgørelser på Corona-hjælpepakkerne for efteråret 2020, året 2021 og foråret 2022.

Flere af vores kunder har selv ansøgt om hjælpepakkerne – andre har vi assisteret.

I alle ordningerne for efteråret 2020, året 2021 og foråret 2022 skal der nu foretages slutopgørelser på, og deadline for indberetningerne er 30. september 2022.


Få overblik på virk.dk

På Mit Virk via www.virk.dk kan du få overblik over de hjælpepakker, du skal indsende slutopgørelser for. Log ind på Mit Virk og klik på ”Afventer virksomhed”. Klik herefter på pilen under ”Vis mere” for den periode, du ønsker at se/indberette for.

Flere oplever udfordringer med indberetningen

Vi oplever desværre en del udfordringer med indberetning af slutopgørelserne for hjælpepakkerne, som er meget omfattende og tidskrævende. Der skal bl.a. vedhæftes meget dokumentation.

Giv os en tilbagemelding, hvis du ønsker assistance

For at danne os et samlet overblik over behovet for hjælp til vores kunder vedrørende slutopgørelserne, skal vi anmode dig/jer om at give os en tilbagemelding på, hvorvidt du/I ønsker assistance til indberetning af slutopgørelserne?

Kontakt Irene Sjølin senest mandag den 12. september

For at vi kan nå at hjælpe de kunder, der måtte ønske hjælp til slutopgørelserne, vil vi bede dig/jer om at kontakte Irene Sjølin på mail IS@revivision.dk eller telefon 55 81 54 60 senest mandag den 12. september 2022.

Vi vil derefter kontakte dig/jer for at anmode om materiale og efterfølgende for at indberette til Erhvervsstyrelsen.

NB: ReviVision har flere medarbejdere klar til at hjælpe med slutopgørelserne, så du/I kan blive kontaktet af en anden medarbejder end Irene Sjølin.

Comentarios


bottom of page